Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Voordelen van tweedelige omlijstingen

By 7 december 2023No Comments

1. kwaliteit en esthetiek

Tweedelige omlijstingen bieden verschillende voordelen die hen onderscheiden in de markt. Een van de belangrijkste troeven is hun esthetiek. Ze hebben een gestroomlijnde, elegante uitstraling, wat vaak de doorslaggevende factor is voor architecten. Een gelaste hoekverbinding creëert een glad, continu oppervlak zonder zichtbare verstek. Dit resulteert in een esthetisch perfecte afwerking die de totale look van elk project verbetert. Laat ons wat dieper ingaan op de voordelen van tweedelige omlijstingen.

tweedelige omlijstingen

2. Tijdsbesparing dankzij vooraf gemonteerde montagebeugels

Een van de andere voordelen van tweedelige omlijstingen is de tijdbesparing. De vooraf gemonteerde montagebeugels maken het mogelijk voor installateurs om meteen aan de slag te gaan zodra de omlijstingen op de bouwplaats arriveren. Deze unieke eigenschap onderscheidt onze producten van de concurrentie. Bovendien worden de omlijstingen op maat gemaakt, zodat ze perfect passen. Of ze nu brandwerend zijn (RF of EI1) of niet, ze worden altijd volgens de BENOR-voorschriften geïnstalleerd, wat de installatie nog eenvoudiger maakt.

3. Uitzonderlijke weerstand in agressieve omgevingen

Zink-magnesiumplaten worden gebruikt in onze tweedelige omlijstingen, wat hen zeer robuust en duurzaam maakt, zelfs in de meest agressieve omgevingen. De omlijsting is driemaal beter bestand tegen corrosie dan een standaard verzinkte plaat. Daarnaast bieden we INOX omlijstingen, die vooral populair zijn in de farmaceutische, chemische sector, keukens en voedingsindustrie. Voor omgevingen waar stralingsbescherming nodig is, zoals in ziekenhuizen en dierenartspraktijken, zijn onze gelode omlijstingen de ideale keuze.

4. Robuust en duurzaam: de lange levensduur van tweedelige metalen omlijstingen

Tweedelige metalen omlijstingen zijn bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn robuust en uiterst sterk, wat betekent dat ze lang meegaan. Het is geen ongewoon gezicht om omlijstingen die er na 40 jaar nog steeds prima uitzien. Een inox slotplaat kan de levensduur van de lak verlengen, omdat de dagschieter niet direct in contact komt met de omlijsting.

voordelen van tweedelige omlijstingen

5. Flexibiliteit en vrijheid: kies je eigen vorm, kleur en textuur met tweedelige omlijstingen

Architecten waarderen de totale vrijheid van vorm, kleur en textuur die onze tweedelige omlijstingen bieden. Of je nu werkt aan een sorteercentrum, een examencentrum voor voertuigveiligheid of een renovatieproject, onze tweedelige omlijstingen zijn aanpasbaar om aan specifieke eisen te voldoen. En als de omlijsting niet past, kunnen we dankzij onze flexibiliteit in een zeer korte tijd een aangepaste omlijsting voorzien.

Nous sommes fermés du lundi 8 juillet au dimanche 4 août 2024 inclus.

A partir du lundi 5 août, nous serons heureux de vous aider

We zijn gesloten vanaf maandag 8 juli tot en met zondag 4 augustus 2024

Vanaf maandag 5 augustus helpen we jullie heel graag verder.