Skip to main content

Hoe  b r e e d  kunnen we aan?

Zeg nooit zomaar “metalen deuromlijsting”….

Bij Symons leveren we alleen de versie af die u wenst.

Zo zijn we onder andere UNIEK in het vervaardigen van uiteenlopende muurdiktes.  Uit de praktijk blijkt dat voor renovatieprojecten er vaak “afwijkende” afmetingen vereist zijn.  Dit kunnen wij zonder probleem tot 1200mm muurdikte.

Perfect resultaat dankzij verschillende afwerkingsmogelijkheden

Ons handelsmerk is de brandwerende metalen deuromlijsting.  Voor de afwerking naar kleur of textuur bent u vrij te kiezen uit de brede waaier van de standaard RAL kleuren en structuur, mat of satijn afwerking.  Ons advies is de structuur uitvoering,  voordeel is dat deze vrij krasvrij zijn en kleine beschadigingen daardoor minder snel opvallen.  U kan ze ook zelf schilderen op de werf, dan maken we ze voor u verfklaar.

Duidelijke planning en korte doorlooptijd

Bij Symons maken we het u graag makkelijk.

Eens de offerte naar bestelling wordt omgezet ontvangt u een productie bon van Ann, onze technische ervaringsdeskundige die dankzij haar jarenlange expertise zorgt dat uw bestelling precies voldoet aan uw project.  Eens u deze heeft goedgekeurd gaat uw bestelling in productie en een 4-tal weken later kan u de omlijstingen komen afhalen.  Let wel, indien deze gelakt moeten gaat dit naar gemiddeld een 5-tal  weken.

Waarom kiezen voor metalen omlijstingen van Symons?

  • Plaatsingsgemak dankzij droge plaatsing
  • Economisch voordeel door onder andere de voor gemonteerde montagebeugels
  • Flexibiliteit, we denken graag mee met onze klanten voor makkelijke en meer ingewikkelde projecten

Conclusie

Sinds meer dan 60 jaar hebben we de expertise en knowhow in huis en helpen u heel graag verder in de perfecte uitvoering van uw projecten. Kiezen voor metalen, brandwerende , deuromlijstingen van Symons biedt u een kwaliteit product voor elk project.

Nous sommes fermés du lundi 8 juillet au dimanche 4 août 2024 inclus.

A partir du lundi 5 août, nous serons heureux de vous aider

We zijn gesloten vanaf maandag 8 juli tot en met zondag 4 augustus 2024

Vanaf maandag 5 augustus helpen we jullie heel graag verder.